Onderling contact

Voor leden van RADIUS

Datum: 24-3-2020
Beste Leden van RADIUS,

Vandaag ontving het secretariaat vanuit Limburg (Iris Laven) een geweldig idee om in deze tijd van geen afdelingsbijeenkomsten toch met elkaar in contact te komen. Het bestuur wil dit idee graag onder ieders aandacht brengen met deze nieuwsbrief extra.
Wij wensen Iris en de leden van de afdeling Houtdraaiersgroep De Zuiderling heel veel succes.

Wim Meijboom secretaris

Beste leden,

Veel mensen grijpen op dit moment naar hun hobby. De hobby van houtdraaien is nog leuker als je samen kunt werken en samen kunt leren. Ondanks dat we thuisblijven kunnen we van elkaar leren. Internet en live online een demonstratie geven is een mooie manier om vragen te stellen en direct met elkaar aan de slag te gaan. Dus terwijl je online uitleg krijgt is het de bedoeling dat je ook meedoet met de eigen draaibank en aan de slag gaat. De demonstratie en het uitwisselen van vragen zijn minimaal 60 minuten duren.
Draaigroep de Zuiderling heeft een online omgeving gemaakt zodat iedereen mee kan doen in het online leslokaal.
Mocht je interesse hebben stuur een mail naar houtdraaiersdezuiderling@gmail.com.
Samen met www.houtdraaiwerken-penkits.nl is er een basis set gemaakt om een clickpen te leren draaien. Aan de hand van deze pennenset zullen de eerste online live demonstraties zijn. Alle opnames kun je terugkijken, altijd handig. We zullen de volgende keer starten met de vragen die zijn binnengekomen zodat iedereen ook echt uitleg krijgt en thuis aan de slag kan gaan. We starten met wekelijkse bijeenkomsten zodra iedereen klaar is voor de start. Er zullen diverse technieken en tools gedemonstreerd worden. Een mooi moment om nog meer te leren en nieuwe mensen te leren kennen.

Adieƫ wa vanuit Kerkrade Zuid-Limburg
Iris Laven
houtdraaiersdezuiderling@gmail.com
Terug naar nieuws overzicht