Actueel nieuws

Radius

In deze rubriek leest u het laatste nieuws, naast het Radius Nieuws volgen we ook het overige nieuws rond het houtdraaien.

Actueel nieuws

Radius

In deze rubriek leest u het laatste nieuws, naast het Radius Nieuws volgen we ook het overige nieuws rond het houtdraaien.

16-4-2020 – Techniekfilms
De website van een van onze leden is recent uitgebreid met enkele techniekfilms.
Adrie Bezemer benut deze Corona tijd om zijn eigen website uit te breiden met een aantal techniekfilms, hij laat u kennismaken met o.a. het draaien van een hoed, een minitors, omkeer draaiwerk, kerstballen. Deze techniekfilms helpen om de lege uurtjes door te komen en vooral om kennis op te doen van een ervaren houtdraaier.
Naast de genoemde films komen er binnenkort nog enkele bij. Van harte aanbevolen. U vindt de website van Adrie op 2 manieren: via de website van Radius, voor leden en vervolgens klikken op links, of direct naar de website: www.houtdraaierbezemer.nl

 

27-2-2020 – Beheer website en Facebook
Wij zijn op zoek naar een beheerder voor de website van RADIUS. Voor het beheren van de website van RADIUS zoeken wij een enthousiaste beheerder die in samenwerking met de secretaris van RADIUS en de webdesigner de website kan onderhouden. Ook zoeken wij een ervaren social-mediagebruiker die RADIUS kan promoten op b.v. Facebook. Deze twee taken kunnen eventueel ook gecombineerd worden, dit heeft de voorkeur. Het beheren van de website houdt in dat via de secretaris berichten of wijzigingen worden aangeleverd. Wat Facebook betreft kunt u vanuit de vereniging berichten en oproepen aangeleverd krijgen, daarnaast wordt eigen initiatief op prijs gesteld. Social media zijn bij uitstek geschikt voor het promoten van de hobby houtdraaien. Heeft u belangstelling stuur dan een mailtje naar secretaris@houtdraaien.com en wij nemen spoedig contact met u op.

 

15-1-2020 – Instructie films
RADIUS heeft in 2018 een aantal instructiefilms uitgebracht voor beginnende draaiers, het bestuur is voornemens om een nieuwe serie op te gaan nemen. We zoeken daarvoor onderwerpen, heeft u suggesties stuur dan een mailtje naar de secretaris. In eerste instantie gaat het om onderwerpen die met name gericht zijn op beginnende draaiers.