Radius Live

Online landelijke demo werkgroep

Noord-Zuid zoekt Oost-West


Afdeling De Zuiderling en afdeling Noord werken samen via het programma Zoom pro en organiseren 4 keer per jaar een online demo's. Deze zijn toegankelijk voor alle leden van Radius.


Zoom Pro kan gebruikt worden op een computer, iPad of telefoon om videobellen met groepen mogelijk te maken. Zoom maakt het mogelijk om een demo te streamen, live te bekijken, waarbij direct vragen gesteld kunnen worden zodat een interactieve demo mogelijk is.


Als afdelingen gaan we Radius Live verder uitbouwen en nodigen we ook andere afdelingen en leden van Radius uit. We willen deze samenwerking vormgeven als afdeling Radius Live en zo 4x per jaar een demo organiseren die Radius leden met hun laptop opschoot of via de iPad kunnen volgen. Op deze manier kunnen ook mensen die iets verder van een afdeling vandaan wonen demo’s bijwonen. Als groep kun je ook samen kijken op bijvoorbeeld een grote tv die gekoppeld is aan een laptop via een HMDI kabel. Hierdoor kunnen ook mensen die niet alle technologische snufjes in huis hebben, toch meekijken en vragen stellen.


We streven er naar om leden zelf de demo’s te laten geven en verschillende onderdelen van houtdraaien te laten zien. We verwachten dat de kosten laag zijn, daarom zal een kleine bijdrage van € 5,- per jaar voldoende zijn. Je kan je opgeven via de Radius het aanmeldt formulier https://lavenhofje.nl/radius-live/ . Via e-mail of groepsapp ontvang je voor elke sessie een link naar de Zoom Live demonstratie.


We hopen jullie te zien bij de volgende sessie.